• Pražská 7
  • Tréninky
  • Kontakt
  • Whose Baby
  • Reporty
  • Web
  • search
  • RSS PRAGUE SEVEN 
  • Historicky zlomová událost v českém frisbee – Malšice 16.-17.4.2011

    napsal , on 20. 4. 2011, under Reporty

    Ženské frisbee může oslavovat. Jestli je to událost spíš dobrá nebo špatná, můžeme směle polemizovat. Ale nikdo nemůže vyvrátit, že je to událost nová.

    Nyní, když je čtenář již dostatečně napnutý – o co že se vlastně jedná – můžu prozradit, že na turnaji v Malšicích jste mohli poprvé vidět hrát venku ženské týmy na normálním hřišti v normálním počtu (7 na 7). Aby normálnosti nebylo moc, vyvážila ji jedna nenormálnost. Většina ženských týmů byla složena ze dvou (kvůli počtu). (Teď když o tom tak přemýšlím, možná jde o zatím největší jmenovanou normálnost 8-))

    Na turnaji si zahrály týmy Yellow Fever (ŽZ + P7 – kterou reprezentovaly (musím to sem napsat, aby to Martin nedopsal za mě: Leuš, Lucka, Laura a Zuzka), Velká Morava (holky s Moravy a z Hradce), Komba ušatá (dříve byste je našli pod názvem Terrible Fuj, nyní zkusili zariskovat a upozornit na sebe názvem, který se velmi rád stává názvem jiným, dámy a pánové Opice + Fujky), Prague Devils (jediný tým, který má tolik žen, že se nepotřebuje s nikým spojovat), Atrofované Ruce +3SB (zde není nutný komentář), W_ANT (hosté z dalekého Rakouska si k nám přivezli rakouskou reprezentaci).

    Na rozdíl od jiných spojených týmů, které se povětšinou sehrávaly, využil náš toho, že spolu (ve většině případů) již hrát umí. Jinými slovy – všechny týmy doslova praskaly ve švech, jak byly nabité kvalitními hráčkami, proto rozhodovala sehranost a té my jsme měly nejvíce.

    Největší obtíže nám nachystala Velká Morava, jež umí procházet zónou, jako by nebyla. Jediný nespojený tým PD jsme přehrály zkušenostmi a proti Rakušankám jsme měly štěstí, že jsme je potkaly už v prvním zápase. Potkat je později by ještě mohlo znamenat zajímavý zvrat.

    Ať už jsme hrály jakkoli, stačilo to na to, abychom porazily všechny soupeřky a zajistili si první místo. K mé velké radosti se nám podařilo získat i spirita. . . . Lov byl úspěšný, zábavný a velice přínosný. Takže příště doufám ve většího počtu stran Sedmy – Lovu zdar!

    PS: Teď jsem si přečetla report, co napsat Martí z openu a cítím se zahanbena. Nejenže mě předběhl, a proto složení P7 pozbylo smyslu, ale ještě to napsal hrozně moc hezky. Pokusím se, abych ho příště do kapsy strčila já, ale nasadil laťku tak vysoko, že na ni ani já nedohlédnu 😎

    :, ,

    1 Trackback or Pingback for this entry

    Leave a Reply


    Notice: Undefined variable: user_ID in /usr/share/wordpress/wp-content/themes/p7/comments.php on line 140


    Deprecated: comments_rss_link is deprecated since version 2.5.0! Use post_comments_feed_link() instead. in /usr/share/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4864
    RSS feed for this post (comments)
    TrackBack URI